Att gå på bio

Att gå på bio kan vara både mysigt, romantiskt, läskigt och tråkigt. Detta helt beroende på viken filmval man gjort och givetvis vem man går med. Många använder det här med att gå på bio som en av sina första dejter. På så sätt slipper man prata lika mycket, man behöver inte titta på varandra hela tiden (perfekt för dem som tycker det är jobbigt med ögonkontakt när man inte känner någon) och man kan alltid prata om filmen efteråt vilket gör att man har ett givet samtalsämne. På karlekspresent.se hittar du fler bra tips på vad du kan köra på en dejt.

Men självklart har även biosalongen att göra med hur det känns att gå på bio. Dem kan vara stora med många sittplatser, stora mysiga stolar med drickhållare och innehålla en stor skärm. Sedan finns det dem små salongerna med mer intryck, mindre stolar oftast med sämre funktion men är du däremot på dejt så sitter du garanterat närmare ditt sällskap, mysigare belysning och mer personligt. Det finns både små och stora detaljer som skiljer salongerna åt.

Stor och bekväm eller liten, mysig och med lite mindre funktioner? Tja, det är helt upp till åskådaren. Går man dock med någon som betyder för en och som man tycker om, spelar det nog ingen roll vad för typ av biosalong det är, bara man är där med just den personen.

När man ska gå på bio tillsammans kan det vara bra om man är så överrens om vad för slags film man vill se som möjligt. Att sitta sig igenom en film som man verkligen inte vill se kan vara tråkigt och kanske ingenting som man vill lägga pengar på. Dock kan det ändå uppskattas av ditt sällskap om du är villig att följa med. Även om den specifika filmen i sig inte intresserar dig så kan du ändå få en mycket trevlig kväll.