Nya dimensioner

Någonting som många anser kan ge en helt ny dimension till livet är om man skulle vinna stora mängder pengar. På så sätt skulle man få möjligheten att göra saker som man inte har möjligheten till annars, samt att man inte behöver känna sig lika beroende av att få in pengar till alla vardagliga kostnader. Det finns idag mängder utav olika spel där man kan vinna stora summor pengar och ett som månska svenskar väljer att pröva sin tur på är Lotto.

Lotto är ett spel som är väldigt populärt bland svenska spelare. Sifferspelet har existerat i Svenska Spels regi sedan 1980 och har gjort tusentals svenskar till lyckliga vinnare. Varje onsdag och lördag dras sju nummer mellan 1 och 35 fram och för de som spelar gäller det att i förväg ha lämnat in en rad med de siffror som de tror kommer att dras fram. Lyckas man med att pricka in fyra eller fler siffror så har man plockat hem en vinst som kan vara allt ifrån ett par tior till flera miljoner.

Om du missar dragningen kan du alltid kontrollera ditt lottoresultat i efterhand antingen på nätet eller via text-tv. Här läggs resultaten upp direkt efter att dragningen är över, så att man kan kontrollera sin rad utan stress. Likaså kan man inför dragningen lämna in sin rad på nätet, för att slippa besöka ett spelombud för att lämna in sin rad. Det blir inte bara smidigare, utan du får även längre tid på dig inför dragningen att lämna in din rad.

Rekordstora vinster i USA
Att vinna riktigt stora vinster på lotterier utav olika slag är en dröm för många och under januari 2016 så skedde detta riktigt ordentligt för tre spelare i USA. Dessa hade lämnat in varsin rad på det stora lotteriet Powerball, där den ständigt växande jackpotten var uppe i hela 13,7 miljarder kronor. De lyckliga vinnarna fick dela på denna summa