Inredning i ditt hem

Att inreda sitt hem är någonting som många tycker är väldigt roligt. Här får man chansen att få fram sin personlighet genom materiella ting och kan kombinera ihop saker som man gillar på ett eget sätt. När man inreder sitt hem så är det inte bara möblerna man ska tänka på, utan att få till en helhet med alla saker som finns i hemmet. Ett knep är att gå efter ett par färger som återkommer på flera platser i hemmet, för att få allting att hänga ihop. Till exempel kan man välja en eller två basfärger som återkommer på möbler och väggar, för att sedan addera färger på till exempel gardiner, kuddar eller mindre inredningsprylar.

Det finns idag mängder av butiker som man kan besöka för att hitta inredning, såväl ute i landet som på webben. Ett tips kan vara att göra en sökning på nätet för att få en känsla av vad det är man gillar och utifrån det bestämma sig för vilka saker man vill ha i sitt eget hem. På så sätt får man en helhetskänsla för vad det är som passar in och kanske är det så att någonting som du tycker är snyggt inte passar in i just ditt hem.

Gamla favoriter
I inredningsvärlden så är det också många gamla klassiker som har kommit upp på tapeten igen. En sådan pryl är stringhyllan. Denna hylla designades på 40-talet och är en riktig klassiker när det kommer till förvaring. Hyllsystemet består av gavlar och hyllplan som kan byggas ut i oändlighet, beroende på vilket behov och utrymme du har. Förutom hyllplan kan du idag köpa till lådor, skåp och tidningsställ som du kan inkludera i din förvaringslösning, allt för att du ska få en så personligt anpassad hylla som möjligt.

För den som vill ha en stringhylla i sitt hem, men inte har så mycket utrymme kan man skaffa sig en String Pocket, som är en mindre vägghängd modell av hyllan. Även denna kan man om man vill bygga ut, men fungerar mycket bra som den är för att förvara böcker, souvenirer eller andra värdefulla saker.